Smažená kuřecí prsa s gorgonzolou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
653 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a do každého nařízneme kapsu. Zevnitř i na povrchu maso potřeme solí, pepřem a naplníme vždy plátkem gorgonzoly. Kapsy sepneme párátky.
  • 2
    Maso obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a v sezamu. Prsíčka smažíme v pánvi na rozehřátém oleji z každé strany asi 4 minuty.
  • 3
    Omytý špenát povaříme asi 3 minuty v osolené vodě a necháme okapat. Tekutinu vymačkáme a listy rozdělíme na talíře. Obložíme kuřecími prsíčky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.