Smažená mozzarella v bylinkovém těstíčku

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1189 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
87 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozmícháme vejce s 50 ml mléka.
  • 2
    Pažitku a oregano omyjeme a najemno nasekáme, vložíme do misky a promícháme se strouhankou, přidáme bylinkovou sůl. Ve třetí misce smícháme hladkou mouku se solamylem.
  • 3
    Kuličky mozzarelly necháme okapat, otřeme je dosucha.
  • 4
    Na velké pánvi rozpálíme dostatečné množství slunečnicového oleje.
  • 5
    Kuličky mozzarelly obalujeme postupně v mouce, vajíčku a bylinkové strouhance. Poté je smažíme na rozpálené pánvi. Po usmažení je z pánve vyjmeme, na papírové utěrce necháme okapat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.