Smažená zelenina s omáčkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky nakrájíme na plátky, osolíme a necháme asi 30 minut stát.
  • 2
    Oloupaná rajčata a cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na 2 lžících oleje. Přidáme sójovou omáčku, 50 ml vody a povaříme asi 20 minut. Vydatně osolíme a opepříme.
  • 3
    Rozšleháme vejce s mlékem, 30 g nastrouhaného sýru, moukou, solí a pepřem. Těstíčko chvíli necháme odpočinout.
  • 4
    Plátky lilků omyjeme a osušíme. Omyté, na plátky nakrájené cukety spolu s plátky lilků namáčíme do těstíčka a opékáme dozlatova na zbylém oleji.
  • 5
    Jemně nasekanou petrželku smícháme se zbylým sýrem a posypeme smaženou zeleninu. Omáčku podáváme zvlášť.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.