Smažené jehněčí ledvinky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
355 mg
Cukr
316 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky očistíme, omyjeme a namočíme do druhého dne do vody s octem.
  • 2
    Druhý den maso vypereme v několika vodách, osušíme ubrouskem.
  • 3
    Z vaječných bílků vyšleháme sníh, přisolíme, přišleháme žloutky a hladkou mouku.
  • 4
    V připraveném těstíčku obalujeme osolené a opepřené
  • 5
    (na čtvrtky nakrájené) ledvinky, které na sádle osmažíme a podáváme napíchnuté na jehle posypané pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 30. 7. 2016
Celkový čas 25 minut
a kde je ten jeden den naložení v octové vodě