Smažené králičí hrudky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
61 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
778 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté králičí maso umeleme a zapracujeme do něj tolik mléka, kolik maso vsákne. Necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladu.
  • 2
    Potom do masa vmícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, sůl a pepř.
  • 3
    Z masové směsi vykrajujeme lžící hrudky, které obalíme v hladké mouce, vejci rozšlehaném s trochou mléka a ve strouhance.
  • 4
    Hrudky smažíme v rozehřátém oleji na pánvi dozlatova.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, bramborová kaše nebo smažené hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.