Smažené krevety v česnekové marinádě

51 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
35 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme krevety: necháme je nevyloupané, pouze odstraníme střívka.
  • 2
    V misce smícháme marinádu z utřeného česneku, šťávy z půlky citronu, změklého másla, posekané petrželové nati a kopru, osolíme, opepříme. Hotovou směsí potřeme očištěné krevety a pod fólií necháme v chladničce půl hodiny marinovat.
  • 3
    Marinované krevety smažíme na oleji zhruba pět minut, poté servírujeme přelité vypečenou šťávou s měsíčky citronu. Podáváme se salátem a čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.