Smažené rybí filé s cibulovou majonézou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
111 g
Tuky
30 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno. Pažitku opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a pokrájíme nadrobno, vejce v misce rozšleháme.
  • 2
    Smícháme v misce majonézu s polovinou rozkrájené cibule, podle chuti opepříme, osolíme.
  • 3
    Rybí filé krájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na něm zbylou cibuli, filé prudce opečeme z obou stran. Pak oheň zmírníme a filé pomalu dopečeme do měkka. Během pečení porce alespoň dvakrát obrátíme, a vždy je při obracení potíráme máslem.
  • 5
    Podáváme posypané pažitkou s vařenými bramborami a cibulovou majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.