Smažený fenykl

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
534 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý fenykl nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Povaříme je v osolené vodě s pepřem a muškátovým oříškem asi 15 minut. Plátky necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Potom každý plátek obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance, kterou k fenyklu přimáčkneme. Smažíme zvolna na pánvi na rozehřátém oleji po každé straně asi 3 minuty.
  • 3
    Podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.