Směs k nadívání zeleniny
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí maso mleté
- 120gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůVepřové maso mleté
- 40mililitrůOlej olivový
- 90gramůŠalotka
- 40gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6gramůPetržel kudrnka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
581 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.
- 2Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.
- 3Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.