Směs ryb a plodů moře v omáčce

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
858 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme plátky ryb, osušíme a pokrájíme na kousky. Vyloupeme ocásky garnátů, odstraníme černé střívko, omyjeme a osušíme. Očistíme mangold, omyjeme ve studené vodě, scedíme a pokrájíme na kousky. Oloupeme stroužky česneku, omyjeme a lehce podrtíme.
  • 2
    Do nepřilnavé pánve nalijeme olej a mírně osmažíme stroužky česneku. Přidáme pokrájené lístky mangoldu a smažíme za občasného zamíchání 2-3 minuty na silnějším plameni.
  • 3
    V jiné pánvi rozehřejeme zbývající olej a smažíme 2-3 minuty pokrájené ryby a ocásky garnátů, dokud mírně nezezlátnou. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Vyhodíme z mangoldu stroužky česneku a přidáme rybí maso a ocásky garnátů. Vše jemně promícháme a hotový horký pokrm podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.