Směs zeleninová

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme pokrájené brambory a fenykl, smažíme 3 minuty, dokud nezačnou hnědnout. Vyndáme z pánve a necháme okapat.
  • 2
    Na servírovací mísu dáme červenou cibuli, mrkev a brambory s fenyklem do samostatných hromádek.
  • 3
    Smícháme přísady na zálivku: olivový olej, česnekový vinný ocet, česnek, hořčici, med, sůl a pepř. Touto směsí následně přelijeme zeleninu.
  • 4
    Každou hromádku promícháme, okamžitě podáváme. Můžeme podávat i studené, vychlazené z lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.