Smetanové rizoto se pstruhem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
41 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pórek rozebereme na listy, dobře propláchneme a pokrájíme na nudličky. Kopr nasekáme na jemno.
  • 2
    Olej rozpálíme, přidáme slaninu, česnek a pórek,smažíme 3 minuty. Přisypeme rýži a restujeme 2 minuty, poté podlijeme 125ml vývaru a postup opakujeme vždy po vstřebání veškerého vývaru. Osolíme, opepříme. Pstruha osmažíme na zbytku oleje, poté dáme na talíř a rozmačkáme na menší kusy. Maso přimícháme do rýže, vmícháme smetanu, kapary a kopr. Rizoto necháme 5 minut odležet, poté ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.