Smetanový hovězí vývar
20 min.
Ingredience
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaVegeta
- 1,5decilitrySmetana
- 20gramůPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
217 mg
Cukr
3 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vlijeme silný hovězí vývar, ochutíme solí, pepřem, kari kořením, vegetou a přivedeme k varu. Přilijeme smetanu, za stálého míchání opět polévku svaříme a stáhneme ze sporáku.
- 2Hotovou a ještě teplou polévku rozdělíme na jednotlivé talíře. Každou porci bohatě posypeme nasekanou petrželovou natí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.