Solené vepřové maso s hráškovým pyré

215 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1662 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
125 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
11 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách nasypeme do hrnce, zalijeme 1 l vody, osolíme a uvedeme k varu.
  • 2
    Přidáme bobkový list a tymián. Vaříme 60 minut.
  • 3
    Uvařený hrách rozmixujeme, přidáme smetanu, máslo a dobře promícháme, osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso dáme do hrnce, zalijeme 4 l vody, přidáme zbylé koření a zeleninu a uvedeme k varu. Vaříme 120 minut.
  • 5
    Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a servírujeme s hrachovým pyré.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.