Špagetová bábovka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
27 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slané vodě uvaříme špagety.
  • 2
    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek a dáme maso, které 8 minut za stálého míchání smažíme. K masu vmícháme omáčku na špagety a společně dusíme. Přidáme koření a stáhneme z hořáku.
  • 3
    Špagety dáme do mísy a promícháme s masovou směsí a sýrem.
  • 4
    Do formy naskládáme směs špaget s omáčkou.
  • 5
    3 vejce rozšleháme se 4 lžícemi mléka, osolíme a špagety zalijeme.
  • 6
    20 minut pečeme v troubě.
  • 7
    Až bábovka trochu vychladne, vyklopíme ji a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.