Špagetová omáčka z mletého masa se smetanou

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej rozpálíme v hrnci. Cibuli, mrkev a celerovou nať oloupeme a nakrájíme na jemno. Smažíme je na oleji. Přidáme utřený česnek a bujon, worcesterskou omáčku, oregano, provensálské koření, hořčici, sůl a pepř (zatím jen trochu, na konci solí a pepřem omáčku dochutíte podle své chuti).
  • 2
    Přidáme obě mletá masa a opečeme je dohněda. Vmícháme rajčata i rajčatové pyré a víno. Promícháme.
  • 3
    Dusíme aspoň hodinu.
  • 4
    Přidáme žampiony a 10 minut povaříme.
  • 5
    Poté přilijeme smetanu a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 22. 3. 2017
Špagetová omáčka z mletého masa se smetanou
Skvělá omáčka :) Sice je trochu složitější na přípravu ale opravdu stojí za to 😍