Špagetové hnízdo s chřestem a gorgonzolou

80 min.

Postup přípravy

  • 1
    Chřest nakrájíme na kolečka a na pánvi s 2 lžícemi oleje a špetkou soli zprudka orestujeme. Přidáme nakrájenou gorgonzolu a trošku vody. Zvolna necháme rozpustit a dáme stranou.
  • 2
    Sezamová semínka několik minut opražíme na pánvi nebo v troubě. Listy pekingského zelí nakrájíme na nudličky. Špagety uvaříme „al dente" ve slané vodě, do níž jsme přidali nudličky zelí. Scedíme těstoviny a s troškou vody, ve které se vařily, je dáme na pánev s chřestem. Přidáme máslo a krátce povaříme, aby se všechny přísady dobře spojily.
  • 3
    Špagety posypeme čerstvě umletým černým pepřem a sezamovými semínky. Zamícháme a podáváme.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.