Špagetové hnízdo s chřestem a gorgonzolou
80 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
29 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Chřest nakrájíme na kolečka a na pánvi s 2 lžícemi oleje a špetkou soli zprudka orestujeme. Přidáme nakrájenou gorgonzolu a trošku vody. Zvolna necháme rozpustit a dáme stranou.
- 2Sezamová semínka několik minut opražíme na pánvi nebo v troubě. Listy pekingského zelí nakrájíme na nudličky. Špagety uvaříme „al dente" ve slané vodě, do níž jsme přidali nudličky zelí. Scedíme těstoviny a s troškou vody, ve které se vařily, je dáme na pánev s chřestem. Přidáme máslo a krátce povaříme, aby se všechny přísady dobře spojily.
- 3Špagety posypeme čerstvě umletým černým pepřem a sezamovými semínky. Zamícháme a podáváme.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.