Špagety aglio e olio

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme špagety v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím oloupeme česnek a nakrájíme na tenké plátky. Petrželku omyjeme, necháme okapat a najemno nasekáme. Lžičku nebo dvě si necháme na dozdobení.
  • 3
    Chilli papričku očistíme a nasekáme nadrobno, osmahneme na rozpáleném oleji. Poté přidáme česnek a ještě krátce opečeme. Dáme pozor, aby česnek nezhnědl. Nakonec přidáme sušenou papričku.
  • 4
    Špagety scedíme a přimícháme k ostatním přísadám. Dochutíme solí a pepřem. Posypeme zbylou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.