Špagety Marinara

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
14 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drcený česnek a nakrájenou cibuli smažíme na oleji na malém ohni 2-3 minuty. Přidáme víno, rajčatový protlak, rajčata a rajčatovou omáčku. Za občasného míchání vaříme 5-10 minut do zhoustnutí. Přidáme bylinky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Půl hrnku vody přivedeme k varu. Vložíme do ní vytříděné slávky, pod pokličkou je necháme 3-5 minut vařit. Když se lastury otevřou, vyjmeme je. Neotevřené nepoužijeme. Slávky a zbylou tekutinu vložíme do omáčky.
  • 3
    Na kroužky nakrájené olihně, nakrájené rybí filé a krevety postupně podusíme zhruba 1-2 minuty na másle, potom je vložíme do teplé omáčky.
  • 4
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme. Smícháme s omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.