Špagety s bazalkovým pestem

50 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
188 mg
Cukr
212 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si piniové oříšky, bazalku a česnek. Na rozpálené pánvi bez tuku opražíme piniové oříšky. Bazalku otrháme, opláchneme a usušíme. Česnek očistíme a spolu s piniovými oříšky a bazalkou nahrubo nasekáme.
  • 2
    Nastrouháme parmezán. Bazalku, česnek a piniová semínka přidáme spolu se solí do mixéru a namixujeme na vláčnou hmotu. Do hmoty přimícháme parmezán, olivový olej a dochutíme pepřem.
  • 3
    Špagety uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě. Scedíme, necháme okapat a smícháme s pestem. Naporcujeme na talíře a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.