Špagety s bylinkovými rajčaty

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku osmahneme na másle a zvolna za stálého míchání přiléváme mléko. Povaříme asi 3 minuty, vmícháme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme.
  • 2
    250 g rajčat spaříme, oloupeme a zbavíme zrníček. Dužinu nakrájíme na kostky a přidáme do omáčky. Zbylým rajčatům seřízneme vršky, rajčata urovnáme na plech vyložený alobalem, okořeníme a posypeme bylinkami, smíchanými se strouhankou.
  • 3
    Pečeme v troubě vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi 15 minut.
  • 4
    Uvařené špagety upravíme na talíře s pečenými rajčaty a omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.