Špagety s hráškem a sýrovým krémem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
860 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
41 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme těstoviny, hrášek a fazolky a povaříme cca 4min, až budou špagety al dente. Scedíme a trochu vody odložíme.
  • 2
    Těstoviny promícháme se lžící olivového oleje.
  • 3
    Utřeme hladký krém z lučiny, brynzy, rozdrceného česneku, nasekané petrželky, zbytku oleje, špetky soli a pepře.
  • 4
    Do hlubších talířů rozdělíme trochu sýrového krému a porci těstovin. Podáváme teplé, posypané strouhaným parmazánem a se zbylým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.