Špagety s kapustou a jogurtem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
24 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vylijeme 4 l vody, osolíme, svaříme a vysypeme do ni špagety, které vaříme doměkka. Potom je scedíme, pokapeme olivovým olejem, promícháme a udržujeme v teple.
  • 2
    Mraženou kapustu rozmrazíme a v hrnci s vařící se vodou uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Vychlazené je rozřízneme na půlky a v pánvi na zahřátém másle podusíme, přidáme nasekanou petrželovou nať, špagety a prohřejeme, podle chuti osolíme a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Připravené špagety porcujeme na hluboké talíře. Na každou porci na talíři položíme dvě lžíce jogurtu, posypeme nastrouhaným sýrem, pokapeme olejem, posypeme oreganem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.