Špagety s lilky a Mozzarellou

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
26 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, rozčtvrtíme a upečeme na oleji. Necháme je okapat na papírové utěrce.
  • 2
    Na olivovém oleji opékáme nasekaný česnek a pokrájené feferonky asi 2 minuty. Přidáme rozkrájená rajčata, podusíme 10 minut a okořeníme.
  • 3
    Mozzarellu necháme okapat a krájíme ji na nudličky. Z omyté bazalky otrháme lístky.
  • 4
    Špagety uvaříme podle návodu, scedíme a necháme okapat. Promícháme je s rajčatovou omáčkou, lilky, Mozzarellou a bazalkou,a upravíme na talíře.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.