Špagety s omáčkou z mletého hovězího

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
17 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi zahřejeme olej, vložíme cibuli nakrájenou na drobné kousky a utřený česnek. Často mícháme a smažíme na mírném ohni 5 minut, až je cibule měkká. Přimícháme směs bylinek a cayenský pepř. Smažíme další 3 minuty. Přimícháme hovězí mleté maso, často mícháme a smažíme na mírném ohni 5 minut. Kousky mletého masa oddělujeme vařečkou.
  • 2
    Přidáme nakládaná nakrájená rajčata, kečup, pastu ze sušených rajčat, worcestrovou omáčku, oregano a dostatek černého pepře. Přilijeme vývar a červené víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Přikryjeme pánev a dusíme 30 minut pří mírné teplotě, občas zamícháme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Omáčku ochutnáme a dle potřeby dosolíme. Těstoviny přelijeme omáčkou a posypeme trochou nastrouhaného parmezánu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.