Špagety s pestem z potočnice

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Potočnici opláchneme a osušíme.Otrháme lístky od stonků a spolu s piniovými jádry je nasekáme najemno.Smícháme s pepřem a 30 g nastrouhaného parmazánu.Za stálého míchání do směsi přiléváme olej dokud směs nezhoustne.
  • 2
    Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu,scedíme a necháme dobře okapat.
  • 3
    Špagety rozdělíme na hluboké talíře.Ke každé porci přidáme plnou lžíci pesta a podle chuti posypeme parmazánem.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.