Špagety s pestem z potočnice
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Potočnici opláchneme a osušíme.Otrháme lístky od stonků a spolu s piniovými jádry je nasekáme najemno.Smícháme s pepřem a 30 g nastrouhaného parmazánu.Za stálého míchání do směsi přiléváme olej dokud směs nezhoustne.
- 2Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu,scedíme a necháme dobře okapat.
- 3Špagety rozdělíme na hluboké talíře.Ke každé porci přidáme plnou lžíci pesta a podle chuti posypeme parmazánem.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.