Špagety se sardelovými řezy a kapary

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej, osmahneme na něm feferonku a oloupaný, nasekaný česnek. Přidáme posekané olivy, na nudličky nakrájené sardelové řezy, kapary a krátce opečeme. Vmícháme rajčatový protlak, přidáme rajčata i s nálevem, vše dusíme bez pokličky za občasného zamíchání asi 15 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a krátce osmahneme na rozehřátém másle.
  • 3
    Špagety upravíme na nahřáté talíře. Podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.