Spaghetti s pancettou

40 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno nakrájený česnek a pancettu nakrájenou na tenké proužky orestujeme dokřupava na pánvi s nepřilnavým dnem.Sundáme z ohně a udržujeme v teple.
  • 2
    Den starý chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova na dvou lžících oleje.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a přidáme na pánev ke chlebu.Dále přidáme orestovanou pancettu s česnekem,najemno nasekanou petrželku,zbývající olej a nastrouhaný sýr pecorino.Podle chuti osolíme a opepříme,promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.