Spaghetti s pomerančem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Ve velké pánvi na rozpáleném oleji necháme rozpustit najemno nakrájený česnek a filety ančoviček.Pozor ať se nespálí.Přidáme strouhanku a asi tři minuty restujeme.Přilijeme suché bílé víno a vaříme dokud se neodpaří.
  • 2
    Přidáme pomeranče oloupané,nakrájené na dílky a vyteklou šťávu-nejvhodnější jsou pomeranče krvavé.Zprudka vaříme dvě minuty.Osolíme podle chuti.
  • 3
    Scezené těstoviny dáme na vyhřátou mísu.Opatrně přelijeme omáčkou,lehce promícháme.Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.