Španělská rybí pánev

40 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi zahřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, opékáme, přidáme sépii nakrájenou na plátky krevety, slávky a na malé kousky nakrájenou tresku. Za častého míchaní opekáme asi 8 minut, až se slávky otevřou. Mezitím spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme rajčata a odstraníme semínka a odkrojíme části zbylé po stopce. Do pánve přidáme nadrobno nasekanou petržel, česnek, rajčata, ochutíme solí a bílým pepřem, přilijeme bílé víno a koňak a 15 minut necháme provařit, až pokrm zhoustne. Vypneme zdroj tepla a pokrm zakapeme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.