Špenát na způsob krému

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy umyjeme, nasekáme a vložíme do hrnce s osolenou vodou, kde je vaříme asi 15 minut do měkka. Uvařený špenát scedíme. Na pánvi rozehřejeme máslo. přidáme drobně nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, posypeme moukou, vysypeme připravený špenát, zalijeme smetanou, přidáme vejce a za stálého míchání přivedeme k varu. Uvařené jídlo stáhneme ze sporáku a porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.