Špenát po římsku
20 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžičkaCukr krupice
- 30gramůHrozinky
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůŠpenát listový čerstvý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Špenát omyjeme a nerozkrájený podusíme bez přidání vody. Potom jej vymačkáme.
- 2V kastrole na oleji podusíme nasekaný česnek, petrželku, přidáme špenát, sůl a pepř.
- 3Nakonec do špenátu přidáme cukr a rozinky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.