Špenát z mangoldu

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté listy mangoldu vložíme do vařící osolené vody, krátce povaříme a ocedíme. Po okapání je nameleme na masovém mlýnku.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme mouku a připravíme světlou jíšku. Zředíme ji mlékem a trochou vývaru z mangoldu, rozšleháme, povaříme.
  • 3
    Po chvíli přidáme umletý mangold, utřený česnek, sůl a pepř. Vše krátce podusíme.
  • 4
    Nakonec do špenátu vmícháme rozšlehané vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.