Špenátová náplň se sýrem feta
20 min.
Ingredience
- 70gramůMáslo čerstvé
- 4stroužkyČesnek
- 1kusFeferony
- 600gramůŠpenát listový čerstvý
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 300gramůSýr Feta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
289 mg
Postup přípravy
- 1Máslo v pánvi rozehřejeme, vložíme na tenká kolečka nakrájený česnek, drobně nasekanou feferonku. Přidáme omyté, osušené a drobně nakrájené špenátové listy. Přilijeme smetanu, ochutíme solí, pepřem a pod poklici, za občasného promíchání dusíme do změknutí špenátu. Stáhneme z ohně, necháme vychladnout, přimícháme rozdrobenou fetu a dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.