Špenátová polévka s krevetami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát očistíme, opereme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké proužky. Máslo rozpustíme v hrnci, osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme špenát a za stálého míchání necháme zvadnout.
  • 2
    Podlijeme drůbežím vývarem a kokosovým mlékem, osolíme, opepříme a necháme 10 minut částečně přikryté vařit. Ke konci varu přidáme krevety a dochutíme tabascem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.