Špenátové noky

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
40 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme rozmrazit špenát a zvolna podusíme 8 minut v troše vody.
  • 2
    Poté scedíme, nakrájíme a vložíme do mísy.
  • 3
    Přidáme strouhanku, tvaroh, mouku, krupici, vejce, sůl, koření a vše promícháme. Nastrouháme čedar a přidáme polovinu sýra. 10 minut necháme odpočinout.
  • 4
    Dáme vařit osolenou vodu, do vroucí vody vhazujeme noky, které vytvoříme z připraveného těsta pomocí lžičky.
  • 5
    Uvařené noky vyplavou na povrch.
  • 6
    Po uvaření noky polijeme máslem a posypeme zbytkem čedaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.