Špíz od Edity

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškeré maso nakrájíme na větší kostky. Dáme ho do misky, přidáme bobkový list, sůl, pepř, cibuli, česnek, posypeme sladkou paprikou, zalijeme 1 dl oleje, všechno dobře rukama promícháme.
  • 2
    Na špejli postupně napichujeme panenku, slaninu a játra. Špízy zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Během pečení podléváme vývarem. Ještě horké špízy posypeme oreganem.
  • 3
    Na talíři pokapeme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.