Špíz z bůčku marinovaného se šalvějí

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
76 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
337 mg
Cukr
102 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme se solí, šalvěj nahrubo nasekáme, bůček bez kůže vykostíme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Maso naložíme do marinády a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.
  • 3
    Poté maso napichujeme na jehly a grilujeme. Špízy během grilování potíráme marinádou.
  • 4
    Marinádu připravíme smícháním česneku se šlavějí, citronovou šťávou, olejem, pepřem, mletým kmínem a zázvorovým pivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.