Špíz z lososa a tresky
50 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 200gramůLosos - filety
- 200gramůTreska aljašská
- 400gramůCuketa
- 100gramůRajčata
- 50mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůKari koření
- 10gramůHořčice
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C. Omytou cuketu nakrájíme na
- 2silnější kolečka. Smetanu smícháme s hořčicí, jemně nasekanou cibulí, citrónovou šťávou a karí. Ryby nakrájíme na kostky. Na špejle střídavě napichujeme kousek tresky, cukety, lososa, rajčátko. Ochutíme solí a pepřem. Z alobalu nebo papíru na pečení odstřihneme 4 čtverce, do kterých vložíme špízy, přelijeme omáčkou a pevně uzavřeme. Zapečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.