Špízy z mníka

32 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kousky o velikosti cca 2x2 cm velké.
  • 2
    Z oleje, nasekaných bylinek, utřeného česneku a citronové šťávy si připravíme marinádu.
  • 3
    Maso osolíme a opepříme, maso necháme marinovat 4 hodiny.
  • 4
    Marinovanou rybu napichujeme na špízové jehly, prokládáme kousky papriky a cibule.
  • 5
    Grilujeme 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.