Špízy z mníka
32 min.
Ingredience
- 4gramyPažitka
- 1500gramůMník
- 80mililitrůOlej olivový
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůPaprika červená
- 150gramůCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na kousky o velikosti cca 2x2 cm velké.
- 2Z oleje, nasekaných bylinek, utřeného česneku a citronové šťávy si připravíme marinádu.
- 3Maso osolíme a opepříme, maso necháme marinovat 4 hodiny.
- 4Marinovanou rybu napichujeme na špízové jehly, prokládáme kousky papriky a cibule.
- 5Grilujeme 12 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.