Špízy z mušlí a klobásy

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
152 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vyloupané z mušlí zabalíme do listů šalvěje a napichujeme střídavě s plátky klobásy chorizo na zaostřenou špejli nebo špízovou jehlu. Naskládáme do porcelánové nádoby a zalijeme marinádou, kterou si připravíme z oleje, soli, pepře, limetkové šťávy a prolisovaného česneku. Nádobu zakryjeme a necháme špízy 30 minut uležet. Připravené špízy grilujeme 10 minut za stálého otáčení a potírání marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.