Srdcovky na víně se špagetami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
240 mg
Cukr
445 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme mušle, víno a 175 ml vody, přivedeme k varu. Vaříme 5 minut, poté mušle vyjmemme, tekutinu procedíme a odložíme. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Ve větším hrnci na oleji osmahneme po 2 minuty nadrobno nakrájený česnek, přidáme nadrobno nakrájenou petrželku, odloženou tekutinu, ve které jsme vařili mušle a na mírném ohni chvíli povaříme. Těstoviny důkladně scedíme, vložíme do hrnce s česnekem, přidáme vyloupané mušle, všechno dohromady vaříme 4 minuty. Osolíme, opepříme dle chuti a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.