Srnčí guláš na smetaně

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
403 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné srnčí maso omyjeme, nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme, kapary scedíme a trochu posekáme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, osmažíme, přilijeme víno a dusíme, dokud se víno téměř neodpaří. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme česnek a kapary. Mouku rozmícháme ve smetaně, přilijeme do guláše, důkladně promícháme a dovaříme.
  • 3
    Hotový guláš rozdělíme na talíře a doplníme dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.