Srnčí guláš s kysaným zelím

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
20 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, scezené zelí propláchneme vodou a trochu pokrájíme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme česnek, cibuli, kmín, mletou papriku, maso a osmažíme. Jakmile maso pustí šťávu, podusíme ve vlastní šťávě, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody a dusíme téměř do měkka. Přidáme papriky, zelí, dolijeme vodou, zahustíme jíškou, zjemníme zakysanou smetanou, dodusíme.
  • 3
    Guláš rozdělíme na talíře, doplníme dušenou rýží a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.