Srnčí játra s anglickou slaninou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
888 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
63 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí játra odblaníme a nakrájíme na menší plátky, anglickou slaninu nakrájíme na hranolky, česnek prolisujeme, šunku nakrájíme na kostičky, petrželku posekáme. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme anglickou slaninu, osmahneme, přidáme játra, orestujeme, přidáme česnek, šunku, podlijeme trochou vína, okořeníme jalovcem, pepřem, novým kořením, majoránkou a krátce podusíme, posypeme strouhankou, dolijeme zbytek vína a dusíme do zhoustnutí. Nakonec osolíme. Podáváme s chlebem a sypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.