Srnčí paprikáš

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
679 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí plec omyjeme a pokrájíme na malé kousky.
  • 2
    V hrnci na oleji osmažíme dorůžova nadrobno pokrájenou cibuli,
  • 3
    přidáme k ní srnčí maso s nadrobno posekaným česnekem. Maso s cibulí restujeme dozlatova, opepříme a zalijeme červeným vínem, rumem a koňakem. Přikryjeme pokličkou a dusíme při mírné teplotě.
  • 4
    Slaninu s játry nakrájíme na kostičky, zelenou petrželovou nať nakrájíme nadrobno a vše přidáme k masu.
  • 5
    Dusíme do změknutí masa a nakonec pokrm osolíme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.