Srnčí plátky marinované

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
18 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso z kýty nakrájíme na plátky a jen lehce naklepeme. Do misky nalijeme červené víno, přidáme vejce, mletý pepř, solamyl, mletou sladkou a pálivou papriku, sůl, kečup, hořčici, majoránku, prolisovaný česnek a důkladně rozšleháme. Do této marinády vložíme maso a necháme uležet. Nejlépe přes noc.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přiložíme marinované plátky masa a osmažíme z obou stran. Maso rozdělíme na talíře a podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.