Srnčí plátky s houbovou omáčkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
97 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso z kýty odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou, oreganem a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa a zprudka osmažíme z obou stran. Podlijeme vodou, přisypeme mleté sušené houby, kmín, sušený mletý česnek a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
  • 3
    Plátky masa rozdělíme na talíře, dopníme dušenou rýží a přelijeme houbovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.