Srnčí řízky se slaninovou pastou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
35 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu bez kůže trochu pokrájíme, cbuli oloupeme, nakrájíme nahrubo. Cibuli se slaninou vložíme do mixéru, přidáme česnek a rozmixujeme na pastu. Odblaněné maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran slaninovou pastou, obalíme v mouce, namočíme v rozkvedlaných vejcích, nakonec obalíme ve strouhance. V pánvi rozpálíme olej a usmažíme na něm srnčí řízky z obou stran dozlatova. Smažené řízky podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.