Srnčí sekaná s uzeným bůčkem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
44 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
822 mg
Cukr
826 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné srnčí maso, vepřový bůček a uzený bůček bez kostí umeleme s cibulí a česnekem na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku a vypracujeme těsto. Z masového těsta vytvarujeme šišku, vložíme do pekáčku, přidáme lžíci sádla, jalovec, bobkový list, nové koření, celý pepř a dáme do trouby péct. V průběhu pečení podlijeme troškou vody a sekanou poléváme vypečenou šťávou.
  • 2
    Upečenou sekanou nakrájíme na plátky, doplníme chlebem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.